Metatron

Evaluarea si terapie cu dispozitive de biorezonanta

La ce ajuta dispozitivul?

Metatron Centul ArdianaDispozitivele Metatron sunt aparate de biorezonanta nonlineara omologate in UE ca aparatura medicala. Prin intermediul aparatelor pentru biorezonanta Metatron  se realizeaza intr-un timp extrem de scurt o investigare amanuntita a tuturor componentelor organismului pana la nivel cromozomial. Aceste dispozitive au capacitatea de a ghida practicianul si pacientul in alegerea diagnosticului si medicatiei potrivite.

Dispozitivele Metatron ofera posibilitatea de a realiza pe diverse medii de suport, imprinturi spectrale care pot fi folosite in tratarea afectiunilor. Prin intermediul dispozitivelor Metatron se poate realiza un tratament prin biorezonanta cu ajutorul functiei numite metaterapie. Aparatura de biorezonanta nonlineara este total noninvaziva si nedureroasa si nu prezinta contraindicatii Aparatul Metatron este un dispozitiv medical ce are ca baza de functionare sistemul de analiza nonlineara (NLS), sistem inventat de academicianul S. P. Nesterov in 1988, si in permanenta perfectionare in urma cercetarilor si studiilor efectuate de catre cercetatorii Institutului de Psihofizica Aplicata din Omsk (Rusia). Aparatul Metatron permite analiza spectrala a campului magnetic a oricarui organism biologic, camp care e capabil sa raspunda la stimuli electromagnetici externi.

Se stie faptul ca in jurul organismelor vii exista campuri magnetice foarte fine implicate in transferul de informatii intra si extracelulare. Sistemul NLS face o evaluare directa a conditiei unui organ prin interpretarea oscilatiei rezonante amplificate a organului investigat, oscilatie obtinuta folosind un senzor trigger noninvaziv. Fiecare organ si celula au oscilatiile lor proprii inregistrate in memoria computerului, la fel si orice proces patologic. Dupa citirea frecventelor masurate pe organismul testat, sistemul compara gradul de asemanare spectrala al acestuia cu baza de date, rezultand astfel interpretarea starii de sanatate a organismului testat. Cu acest aparat se poate investiga organismul pana la nivel de ADN celular ceea ce are implicatii majore in interpretarea tuturor cauzelor implicate in diagnosticul bolnavilor cu boli degenerative, inclusiv neoplasme.

Investigatia cu acest aparat este aplicabila oricarei persoane sanatoase sau bolnave, fara efecte secundare, fara contraindicatii.

Toate organele până la nivel celular (set de cromozomi, mitocondrii, substanţa reticulară endoplasmică etc.), sistemul osteo-locomotor (oase, articulaţii, muşchi etc) sistemul limfatic, noduli limfatici individuali, sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare), sistemul nervos, inclusiv măduva spinării (hipotalamus, hipofiză), sistemul uro-genital (rinichi, vezică urinara, ovare, uter, prostată etc), sistemul respirator (plămâni, trahee, bronhii etc), sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc), sistemul endocrin (tiroidă, suprarenale etc).

Ca principale APLICAŢII ale aparatului, putem sublinia următoarele :

  • investighează şi analizează organele, ţesuturile şi celulele
  • detectează prezenţa microorganismelor, viruşilor, bacteriilor
  • testează compatibilitatea energetică a medicamentelor pe care le foloseşte pacientul, precizândnivelul de asimilare a acestora de către organismul dezechilibrat.
  • face testarea sângelui (biochimia), a urinei şi testarea alergologică
  • depistează afecţiunile în stadiu iniţial de evoluţie (din biocâmp/aură);.