Ai scos din portofel pentru medicamente cel putin 150-200 Ron, in aceasta perioada de epidemie de gripa?! De durere nici nu mai intreb….
Ce ai zice daca te-ai numara printre acei norocosi care nu calca pragul farmaciilor, al medicilor, policlinicilor sau spitalelor?!
Eu iti spun ca se poate! Se poate daca incepi sa vrei sa te cunosti, sa vrei sa te iubesti, sa vrei sa-ti respecti corpul care ar trebui sa fie templu pentru sufletul tau.
Cum faci asta? Prima data incepi sa te informezi, apoi incepi sa aplici cu perseverenta si tenacitate noile obiceiuri sanatoase.
Da, stiu, este putin dificil sa renunti la acele lucruri ce-ti aduc placere, insa aminteste-ti continuu ca ai hotarat sa fii sanatos, ai hotarat ca durerea din corpul fizic sa nu-ti mai fie cunoscuta, iar starea ta mental-emotionala sa fie una de nota 10 si care in plus vine la pachet cu o vitalitate de nota 100.
Prin consultatii de evaluare si/sau terapii, eu sau alti specialisti in NATUROPATIE, te putem invata cum sa ajungi la acea “stare de bine”- in complexitatea corpului tau: fizic, mental, emotional si sufletesc.
Alege sa SA FII SANATOS cat inca corpul tau are potential pentru ca boala e cumplita, e greu de vindecat, insa ACTUL PREVENTIEI este ieftin si nedureros.