Zarzavaturile- ptr concentratia ridicata de apa, minerale si fibre, ex stevia, broccoli
Pestele albastru- ptr continutul ridicat de antioxidanti din grasimea lui. ex: somonul, macroul, tonul, sardinele, heringul
Fructele- sursa importanta de vitamine, contribuie la eliminarea toxinelor
Fructele de padure: mure, afine, coacaze, sunt cele care contin o cantitate mare de antioxidanti fotochimici, iar fructele uscate, neindulcite artificial, contin si ele o cantitate mare de antioxidanti si de vitamine si sunt o buna sursa de energie.
Cerealele- sursa de energie si de minerale, ex grau integral, orz, ovaz, secara
Uleiul de masline, de cocos, de in, de canepa- au efecte antioxidante si cu un bun efect asupra pielii
Vinul rosu in cantitati moderate- antioxidant si vasodilatator
Ce trebuie sa eliminam din dieta noastra sunt: faina si zaharurile rafinate, produsele de patiserie si alimentele prefierte, precum si laptele de vaca si derivatii lui, sa reducem cantitatea de carne..
Ne vom simti si vom intarzia imbatranirea organismului, atunci cand tinem cont SI de acest aspect al STILULUI DE VIATA SANATOS.
www.centrulariadna.roLa CENTRUL ARIADNA inveti sa ramai tanar si sanatos????????