Pregatire profesionala(selectiv)

Absolvent Liceul Sanitar promotia 1992, studii postliceale, asistent medical principal cu specializare obstetrica-ginecologie, 6 ani activitate profesionala in Spitalul Filantropia

 • Jurist studii Universitare 4 ani, masterand in Drept penal, avocat in Baroul Bucuresti timp de 10 ani
 • TERAPEUT IN MEDICINA COMPLEMENTARA SI ALTERNATIVA, cu specializarea Consiliere-nutriție, biofeedback, fitoterapie, acreditat ANATECOR
 • Formare în Nutriție și Boli metabolice, în cadrul Asociației Naționale a Terapiilor Complementare și Alternative de Sănătate România
 • Certificate international NATURAL AND TECHNOLOGICAL MEDICINE QUANTUM BIOFEEDBACK PRACTITIONER
 • Specializare in PRESOPUNCTURA si REFLEXOTERAPIE
 • Curs “Abordare stiintifica complexa de dezvoltare si utilizare a rezervelor capacitatilor psiho-mentale si energetice ale omului” ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY
 • Specializare in MANAGEMENTUL STRESULUI prin tehnici vibrationale
 • Curs initiere REINCARCARE, ARMONIZARE, INTERVENTIE
 • Curs gradul 1 si 2 REIKI
 • Curs de pregatire in BIOFOTONICA si BIOREZONANTA
 • Curs THETAHEALING BASIC DNA
 • Trainer pe probleme de sanatate, în cadrul campaniei STIL DE VIATA SANATOS– Campanie realizată în anul 2014 de catre FUNDATIA SANATATEA CONTEAZA
 • Conducător workshop-uri de Autocunoaştere şi Dezvoltare Personală prin  Nutriție optima și viață echilibrată, 2015

Ma bucur ca am aceasta sansa de a va dezvalui cate ceva despre mine si despre ceea ce am implementat in ultimii 8 ani in noua mea activitate profesionala, abia dupa ce am inteles ca… “sănătatea nu este doar absența bolii” – Hannah Green, ci reprezinta insasi parte din esenta vietii.

Desi alesesem drumul stiintelor exacte si ale Dreptului, am inceput sa caut, si sa aflu, sa inteleg mai bine, puterea nemarginita a naturii si sursele manifestarilor la nivel energetic, universal.

M-am indragostit imediat, iremediabil de noua directie a medicinei, MEDICINA CUANTICA, a rezonantei, a biorezonantei, si am ales sa ma specializez in domeniul Biofeedback-ului si al terapiilor alternative, complementare. Am devenit practicant acreditat de Biofeedback, Fitoterapeut si Tehnician Nutriţionist. Au urmat alte specializari care ma ajuta sa am o abordare holistica a sanatatii in cadrul evaluarilor si al terapiilor de la Centrul Ariadna de Terapii Alternative, pe care l-am infiintat in 2012.

Ma apropii din ce in ce mai mult de vasta stiinta numita NATUROPATIE care reprezinta totalitatea practicilor care vizează ajutarea organismului să se vindece de la sine prin mijloace exclusiv naturale, si care este, dupa parerea mea, singura latura a medicinei care da roade cu adevarat.

Iubesc oamenii, si tot ce-i poate face fericiti și împliniti. Îmi este drag să-i ascult, să-i privesc și să stau de vorbă la nivel autentic cu fiecare dintre ei.  

Maretele cuvinte ale lui Albert Enstein “Ce faci pentru tine dispare odata cu tine, ce faci pentru altii ramane pentru eternitate”, ma motiveaza in fiecare zi, prin toata activitatea mea profesionala, sa aduc in viata semenilor mei O PICATURA de SANATATE, astfel incat sa dobandim cu totii increderea de sine, sa fim in armonie cu ceea ce spunem, facem si gandim, adica sa invatam sa traim sanatos din toate punctele de vedere: fizic, mental, emotional si spiritual.

Experienta acumulata prin viata traita intens intru cunoastere si prin studiu continuu, imi dau curajul de a deschide in fiecare zi usa cabinetului, de a ma bucura dupa fiecare consultatie, workshop sau emisiune Tv, unde simt ca pot indemna si indruma oamenii spre o viata echilibrata, spre cunoastere, la un nivel inalt de constiinta, in credinta lui Dumnezeu.

Invatam impreuna cum sa te hranesti corespunzator si eficient, cum sa te cunosti mai bine, sa te dezvolti, sa capeti disciplina spre o viață sănătoasă, astfel incat sa ajungi sa ai vitalitate maxima si sa cunosti reala bucurie a vietii.

“In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai.” – Abraham Lincoln

Asta fac și eu de câțiva ani buni, si tot ce recomand, de la alimente bogate in nutrienti, carti, autori de dezvoltare personala cu un grad mare de cunoastere si spiritualitate, suplimente naturale, cure de detoxifiere sau regenerare, le-am trecut prin propiul meu filtru, astfel ca sunt convinsa de valoarea lor.

De ce sa pretuim sanatatea abia cand apare boala in corp?! Sanatatea trebuie privita si ingrijita zilnic, “udata la radacina” pentru ca doar astfel EA ne insoteste zilnic in TRUP, MINTE SI SUFLET.

Ii mulțumesc zilnic lui Dumnezeu pentru misiunea de a face din mine instrumentul lui spre progresul fiintei fiecăruia dintre cei pe care-i întâlnesc.

Pe aceste blog, voi impartasi cu voi lucruri interesante despre modul cum putem ajunge la sanatatea TRUPULUI, SUFLETULUI SI A MINTII si despre alte lucruri pe care eu le consider ca fiind legate de cunoaștere, sănătate, prosperitate și creșterea nivelului nostru de conștiință.

Daca iti doresti “O PICATURA DE SANATATE”, si daca vrei sa inveti sa traiesti cu bucurie fiecare zi, sunt alaturi de tine la numarul de telefon 0722222403, pe pagina facebook Terapeut Adriana Giugula sau pe mailul contact@adrianagiugula.ro

Cu tot dragul te imbratisez,
Adriana Giugula