PICĀTURA DE SĀNĀTATE❗️

Am ajuns in acest impas al omenirii din cauza faptului ca atat de multi dintre noi sufera de CONSTIPATIE- constipatie a constiintei. Si aceasta e mult mai grava decat o constipatie organica.

De ce? Pentru ca de data aceasta nu o rezolvam cu laxative, asa cum cei mai multi s-au obisnuit: iau un medicament, si gata s-a rezolvat problema…. Si chiar si la nivelul corpului fizic, daca nu te uiti profound, la nivelul cauzelor subtile ale CONSTIPATIEI, rezolvi DOAR pe moment, si da… ai o bucurie in dimineata urmatoare. Insa, este o bucurie scurta…Si urmeaza alte zile cand te simti “neeliberat”. Da, chiar si in acest palier, al corpului fizic, este nevoie sa faci schimbari in alimentatie, si in general in stilul de viata, iar pentru aceasta e nevoie de timp, de determinare si….cred eu…ca este nevoie SA-TI FI AJUNS CUTITUL LA OS. Adica spus mai romaneste, sa simti ca explodezi.

La fel se intampla si daca vorbim despre CONSTIPATIA CONSTIINTEI UMANITATII si/sau INDIVIDUALA, putem lua un “laxativ”- asa cum poate fi acum Covid19- ne “zguduie” putin constiinta, insa intrebarea este: pentru cat timp? Dupa ce se va termina acest episod urat a fost doar un laxativ sau a fost CUTITUL LA OS care determina radical schimbarea la nivel de CONSTIINTA?

Adriana Giugula Nutritionis&Terapeut