Te-ai intrebat vreodata daca esti cu adevarat intr-o STARE DE BINE?! Ce inseamna de fapt STAREA DE BINE pentru tine? Poti gasi in trecutul tau aceasta stare? Ce a determinat-o?

Dupa multi ani de experiente proprii, dar si de lucru cu oamenii la cabinetul meu, in calitate de terapeut specializat in nutritie si biorezonanta, am ajuns la concluzia ca atingem starea de bine cand toate aspectele fiintei sunt in echilibru: mintea este corect ghidata, trupul corect ingrijit, iar sufletul frumos mangaiat….

ECHINOCTIU DE PRIMAVARA- este momentul declansarii unor schimbari in exteriorul dar si in interiorul nostru. Vine odata cu postul Pastelui si desigur cu trezirea naturii la viata, cu primavara…. Natura este intotdeauna un bun support pentru noi.

In timpul echinoctiului energia solara este la cote maxime, de aceea e bine sa profitam de acest moment unic in an. Se stabilesc clar obiectivele in toate directiile vietii.

In ceea ce priveste intalnirea noastra ne vom axa atentia pe SANATATE: CORP, MINTE, SUFLET- caci una fara cealalta nu functioneza

  • OBIECTIVUL PRINCIPALeste sa ajungem la o vitalitate crescuta, ceea ce presupune un nivel ridicat de energie la orice ora din zi.
  • Cum obtinem aceasta vitalitate?

Prin deprinderea unui STIL DE VIATA SANATOSprintr-o abordare holistica: TRUP, MINTE, SUFLET

Primavara este un bun moment pentru curatarea interioara a organismului, insa niciodata, in timpul anului corpul nostru nu se supara daca ii mai dam cate un premiu cu titlu: DETOXIFIERE.