Tu nu te-ai saturat de efectele adverse ale medicamentelor de sinteza?! Sau de neputinta medicinei clasice, intalnita de atatea ori, pentru ca trateaza doar EFECTUL si nu CAUZA bolilor?!
Practic medicina holistica, adresata in egala masura TRUPULUI, MINTII SI SUFLETULUI pentru ca eu deja m-am convins, de multi ani, ca doar aceasta este calea corecta de vindecare.

Medicina clasica nu trebuie exclusa, insa TREBUIE sa-si dea mana cu medicina alternativa, pentru binele pacientului.

Ce se intampla intr-o consultatie cu mine, la CENTRUL ARIADNA?
Afli intr-o ora, in urma unor testari cu dispozitive de inalta tehnologie, care este starea ta reala de sanatate si care sunt CAUZELE care determina dezechilibrele fizice, mentale si emotionale.
Analizele sunt complexe, nedureroase, noninvasive si fara reactii adverse. Primesti recomandari, consiliere si suport, prin scheme personalizate, bazate pe tot ce ne ofera natura: alimente, plante, suplimente naturale 100% sau gasim metode de curatare si detoxifiere adaptate strict nevoilor tale. Urmaresc in timp evolutia starii tale de sanatate.

Rezultatele pozitive obtinute sunt pe termen lung, pentru ca vei invata alaturi de mine si concepte noi despre STIL DE VIATA SANATOS, cu abordare completa: trup, minte, suflet.
Sănătatea este o stare de bine din punct de vedere fizic, psihic si emotional si se “masoara” prin vitalitatea, starea energetica a corpului, resimtita pe parcursul intregii zile.
Ai energie de dimineata pana seara la culcare? Cata pofta de viata si bucurie reala ai?
Prima etapă pentru menţinerea sănătăţii este prevenţia bolii, insa daca deja sunt semene de instalare a vreunui dezechilibru, te sfatuiesc sa nu le ignori.
Boala este dureroasa nu numai pentru tine, ci si pentru cei dragi tie.