Terapia nutritionala s-a dezvoltat pornind de la NATUROPATIE-o metoda holistica de vindecare ce cuprinde remedii alimentare si plante medicinale.

Ideea de baza este ca alimentele ne permit sa ne imbunatatim starea fizica si emotionala. Specialistii in terapie nutritionala sunt foarte interesati si de capacitatea organismului de a digera si de a elimina produsele toxice rezultate in urma digestiei. Terapia nutritionala combina descoperiri din biochimie si studii nutritionale, cu principiile practice ale medicinei FARA medicamente. Ea cauta sa sporeasca adaptabilitatea organismului prin corectarea deficientelor de vitamine, minerale si fitonutrienti, imbunatatirea functiei digestive- deoarece a manca sanatos este altceva decat a absorbi substantele nutritive din hrana- si nu in ultimul rand-eliminarea toxinelor.

La CENTRUL ARIADNA, ariadnagiugula.ro, specialistii nostri aplica aceste terapii cu mare succes, evaluand mai intai starea nutritionala si nivelul de functionare a organismului, cu ajutorul unor dispozitive medicale performante. Interventiile nutritionale cuprind schimbarea alimentatiei, a stilului de viata in general, administrarea de suplimente alimentare 100% naturale, nutrienti din plante si „alimente functionale”, toate acestea completand, nu inlocuind o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

In plus, la CENTRUL ARIADNA, specialistii folosesc o gama larga de tratamente pentru reducerea factorilor de risc, precum: terapii energetice, biorezonanta magnetica, consultanta in nutritie si stil de viata sanatos masaje, hidroterapie, metode de detoxifiere, de control al stresului, tehnici de relaxare.

Deoarece combinam cu succes atatea terapii, e greu de spus pentru ce boli anume se recomanda naturopatia. Ea trateaza diverse afectiuni de la artrita, depresii, asm,  insuficiente renale sau cardiace, infertilitati, dermatite, boli digestive sau metabolice.

Mai presus de toate, specialistii CENTRULUI ARIADNA, tratam persoana ca intreg in loc sa tratam o boala sau simptomele sale, echilibram starea de sanatate, crestem vitalitatea si starea de bine, invatam impreuna un STIL DE VIATA SANATOS.

Va asteptam la CENTRUL ARIADNA, tel. 0722222403